ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ουρές-ΟΑΚΑ-εισιτήρια-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ
0

Το Σάββατο τα τελευταία εισιτήρια του ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

Τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – ΟΣΦΠ που έχουν απομείνει αδιάθετα και τα οποία θα παραλάβει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ την Παρασκευή, θα τεθούν προς διάθεση του κόσμου από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 7 Μαρτίου παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ – Ερμιονίδα.

Κοντονής-Ασλανίδης-2
0

Ενστάσεις της ΑΕΚ για ΕΠΟ, ΚΕΔ στον Κοντονή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Ασλανίδη, με τον Σταύρο Κοντονή, όπου συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ και τα τελευταία δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τις ενστάσεις του για ΕΠΟ και ΚΕΔ, εισπράττοντας τη συγκατάβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος εμφανίστηκε διατεθειμένος να…

Μπουλντόζα-ΝΦ-2
0

Το «όπλο» της ΑΕΚ στο ΣτΕ

Ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου, Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, ανέλαβε την εκπροσώπηση της ΑΕΚ στη δικαστική «μάχη» της Παρασκευής στο ΣτΕ, κατά την εκδίκαση των δύο προσφυγών που έχουν καταθέσει ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και οι 17 πολίτες κατά του νόμου για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal.

ΑΕΚ–Επισκοπή-Μπρέσεβιτς-γκολ-πανηγυρικό-2
0

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Μπρέσεβιτς

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ κ. Παντελή Νικολάου, τον γιατρό της ομάδας κ. Άλκη Καλλιακμάνη και τον καθηγητή ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Χαντέ.